неділю, 19 серпня 2018 р.

Моя нова книга: ЗОШИТ «Логіки світу» для малят 5-6 років

Зошит для розвитку мислення дітей: другий рік навчання


Насправді новин більше: новий зошит — поповнюється лінійка зошитів — нові відкриття. Тепер про все по-порядку.




У нас з Переганяйком свято: видавництво ЛІПС надрукувало новий зошит «Логіки світу»зошит для розвитку мислення дітей: другий рік навчання (навчання з чотирьох років). Тож малята, які вже почали працювати з робочими зошитами «Логіки світу» у середній групі до початку нового навчального року отримають наступний зошит.

Коротко про зошит




Зошит для роботи з дітьми 5–6 років за комплексною освітньою програмою «Дитина в дошкільні роки» та альтернативною програмою формування культури інженерного мислення в дошкільників “STREAM-освіта, або Стежинки у Всесвіт містить завдання, які відповідають освітній лінії «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі» (розвиток логіко-математичних уявлень) та «Математика. Логіка».
Зошит містить завдання, які допомагають формувати уявлення про геометричні фігури, розвивають творчі здібності та критичне мислення малят.
Виконання дитиною завдань із зошита сприяє активізації фантазії, розвитку кмітливості та винахідливості, навчає знаходити кілька варіантів розв’язування та порівнювати їх.
Зошит адресовано педагогам дошкільних навчальних закладів, гувернерам, студентам педагогічних вишів і коледжів, які навчаються за спеціальністю «Дошкільна освіта», батькам.
Цей зошит продовжує лінійку зошитів для розвитку мислення




Переганяйко дуже радіє, адже тепер мій вірний друг і порадник по праву займає місце на всіх обкладинках зошитів.

Про перший зошит лінійки — «Логіки світу» для малят 4-5 років (перший рік навчання) можна дізнатися за посиланням




Діти 5-ти років вже більше знають і вміють, ніж чотирирічні малята, тому в зошиті далі розвиваються завдання на закономірності, завдання на порівняння та конструювання на площині (2D-конструювання) стають складнішими — ми закріплюємо знання про числа та цифри, навчаємо дітей користуватися схемами, є цікаві завдання на алгоритми + 2D-конструювання, вперше з’являються завдання з кругами Ейлера (множинами), завдання на класифікацію стають різноплановішими і ще багато цікавого.

Методичні матеріали
Щоб Ви ще впевненіше крокували з малятами стежинками знань, я підготувала перелік методичних матеріалів саме до цього зошита:
Дуже відкриті задачі: що це таке, навіщо, перші приклади. Нестандартні задачі з усмішкою для дітей і дорослих



Придбати зошити «Логіки світу» для розвитку мислення малят 5-6 років (другий рік навчання) можна у видавництві ЛІПС.
Телефонуйте — (0612) 68-33-13, (0612) 68-81-08, +38 097-954-74-70, +38 099-972-04-60, +38 073-072-74-79
e-mail: mail@lips.zp.ua

Вітаємо всіх! Щасти!
До зустрічі на сторінках зошитів!

Далі буде…

Завжди з Вами Переганяйко та
науковий співробітник Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем Національної академії наук України
та Міністерства освіти і науки України,
автор технології «Логіки світу»
для дітей від 4 до 12 років




Автор: Ірина Стеценко