пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

З Днем знань!

Щиро вітаю з Днем знань!

Натхнення, творчості, наснаги, успіхів та вдячних учнів!




Напевно, у кожного педагога та вченого, який працює у галузі освіти, саме цього дня багато мрій: дуже хочеться, щоб цей навчальний рік відзначився чимось незвичайним, так хочеться дива…
Бажаю, щоб всі наші мрії стали реальністю вже у цьому році! Знаю, що ми не тільки мріємо, а й працюємо та надихаємо один одного.
Якось я розмірковувала про те, чому немає нобелівської премії для педагогів. Напевно тому, що кожний педагог та науковець, які люблять свою роботу, гідні її. Тому що у кожній області, районі, кожному найменшому місті та селищі є своя педагог-зірочка. Як же можна вибрати? Кому надати перевагу? Чи візьметься хтось вибрати? Та чи можна вибирати?
Насправді нобелівська премія є у багатьох педагогів! Нашою нобелівською премію стали уважні допитливі оченята наших вихованців, вдячність батьків, визнання та теплі слова колег… А ще для кожного науковця справжньою нобелівською премією є впровадження його розробок педагогами рідної країни.

Для мене гарним стартом цього навчального року стала «Web-STEM-ШКОЛА — 2017», проведена відділом STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з видавництвом «Видавничий дім “Освіта”» і КВНЗ «Університет менеджменту освіти».
Я представляла STREAM-освіту двома виступами

Мистецтво та пізнання світу



Виховуємо інженерів-фантазерів



Вдячна учасникам школи за уважність, доброзичливість, теплі надихаючі коментарі! Дякую організаторам за яскравий захід!

Успіхів в організації наступної сесії школи!



Щасти нам всім!

До зустрічі на наступних заходах!


Завжди з Вами



Автор: Ірина Стеценко