четвер, 24 вересня 2015 р.

Вітаю із Всеукраїнським Днем Дошкілля!

Шановні, Дошкільники!

Щиро вітаю Вас із Всеукраїнським Днем Дошкілля! Здоров’я, творчості, натхнення, нових ідей, нових планів, нових звершень, сил і терпіння для втілення всіх Ваших задумів! Миру та злагоди!


Мені дуже приємно, що я була у витоках цього свята: Всеукраїнська редакція «Дитячий садок» видавництва «Шкільний світ», у якій я була заступником головного редактора, у 2006 році 3 листопада вперше провела Всеукраїнський День Дошкілля, а потім до 2012 року щороку доводила: «Дню Дошкілля бути!»
Тож сьогодні у всіх областях України, в різних містах і селищах, у дитячих садочках і ШДС вихователі і методисти, науковці і практики, діти і дорослі, викладачі і студенти щороку відзначають своє свято. Щиро вдячна ВСІМ за підтримку, за розуміння, за блиск в очах, за добрі побажання, за відверту підтримку нашої ідеї, нашого свята!



Пригадую 2006 рік 3-тє листопада… У цей день редакція «Дитячий садок» видавництва «Шкільний світ» вперше проводила це свято. Було багато «але…», які так і залишися поза кадром. А у пам’яті — яскраві семінари, щире спілкування, нові знайомства… — все це НАШЕ свято. Пригадати, як народилося це свято і як відбувалося Вам допоможе моя публікація
Пригадую, як тоді Дошкільнята зраділи «У нас буде СВОЄ свято!» І свято підтримали педагоги-дошкільники по всій Україні — спочатку проводили свято у себе вдома, а потім збирались у Київському міському Будинку вчителя.



Шановні Садівниці! Пам’ятайте, Ваше свято у Ваших руках! У Ваших силах зробити його таким, як потрібно Вам. 

заступник головного редактора 
редакції «Дитячий садок» видавництва «Шкільний світ» (2005–2013 рр.)





Автор: Ірина Стеценко