середу, 7 грудня 2016 р.

Моя книга: ЗОШИТ «Логіки світу» для малят 3-4 років

Зошит для розвитку мислення дітей: перший рік навчання


Ура! Ура! Ура! У мене ЧУДОВА новина: у видавництві «ЛІПС» вийшов перший зошит серії «Логіки світу» для дітей  молодшої групи (3–4 роки).





Коротко про зошит




Зошит для роботи з дітьми 3–4 років за комплексною освітньою програмою «Дитина в дошкільні роки» та альтернативною програмою формування культури інженерного мислення в дошкільників “STREAM-освіта, або Стежинки у Всесвіт містить завдання, які відповідають освітній лінії «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі» (розвиток логіко-математичних уявлень) та «Математика. Логіка». 
Завдання допомагають закріпити знання про геометричні фігури, зміст понять «більше — менше», розвивають творчі здібності та критичне мислення малят.
Виконання дитиною завдань із зошита сприяє активізації фантазії, розвитку кмітливості та винахідливості, навчає знаходити кілька варіантів розв’язування та порівнювати їх.
Зошит адресовано педагогам дошкільних навчальних закладів, гувернерам, студентам педагогічних вишів і коледжів, які навчаються за спеціальністю «Дошкільна освіта», батькам.




Переганяйко від зошита просто у захваті: адже він головний його герой!!!!! Саме Переганяйко, мій веселий помічник, обережно веде малят стежиночкою до Країни Знань, допомагає та радить, підтримує і просто піднімає настрій.
Я і Переганяйко дуже сподіваємося, що зошит стане у пригоді не тільки вихователям, а й батькам :)))



Придбати зошити «Логіки світу» для розвитку мислення малят 3-4 років (перший рік навчання) можна у видавництві ЛІПС.

Телефонуйте +38 097-954-74-70, +38 099-972-04-60+38 073-072-74-79

e-mail: mail@lips.zp.ua


Вітаємо всіх!


Далі буде… Про наступний зошит можна дізнатися за посиланням




науковий співробітник Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем Національної академії наук України
та Міністерства освіти і науки України,
автор технології «Логіки світу»
для дітей від 4 до 12 років



Автор: Ірина Стеценко