середу, 14 березня 2018 р.

STREAM-освіта, або Стежинки у Всесвіт

Альтернативна програма формування культури інженерного мислення в дошкільників


Я точно знаю: якщо мрія людини потрібна не тільки їй, а й іншим людям, то вона неодмінно здійсниться. У мене так було, коли починала працювати над першими зошитами моєї технології «Логіки світу», коли працюючи у редакції «Дитячий садок» видавництва «Шкільний світ» ми розпочинали проводити Всеукраїнські Дні Дошкілля, і от тепер вийшла друком перша в Україні Програма формування культури інженерного мислення «STREAM-освіта,або Стежинки у Всесвіт»…


Мрії здійснюються!
Дякую всьому творчому колективу Програми за наукову сміливість, небайдужість, віру в педагогів-дошкільників.
Дякую Катерині Леонідівні Крутій за наукову сміливість, віру в мене, за те, що жодного разу не сказала мені «Ні, роби як інші», дала у повній мірі втілити мої задуми.
Дякую Таїсії Іванівні Грицишиній, адже ми разом робили перші кроки впровадження STREAM-освіти.
Дякую працівникам видавництва ЛІПС за те, що повірили в нас, доклали свою працю до здійснення нашої мрії.


Сподіваюсь, що ця Програма стане у пригоді всім педагогам, що нею зацікавляться не тільки педагоги дошкільної освіти, а й початкової школи.

Коротко про Програму
Альтернативну програму «STREAM-освіта,або Стежинки у Всесвіт» зорієнтовано на цінності та інтереси дитини, на ампліфікацію дитячого розвитку, взаємозв’язок усіх сторін життя, формування культури інженерного мислення.
Програму адресовано педагогам, практичним психологам і соціальним педагогам закладів дошкільної та початкової освіти, вихователям, які працюють у будинках сімейного типу, в закладах інтернатного типу тощо; студентам педагогічних інститутів та коледжів, які навчаються за спеціальністю «Дошкільна освіта»; батькам.

Дізнайтеся більше про STREAM-освіту
За цими ж посиланнями Ви знайдете також ПІЗНАВАЛЬНІ ІГРИ та ОБҐРУНТУВАННЯ необхідності переходу від STEM-освіти до STREAM-освіти в дошкільному та молодшому шкільному віці

Придбати Альтернативну програму формування культури інженерного мислення в дошкільників «STREAM-освіта,або Стежинки у Всесвіт» можна у видавництві ЛІПС.

Телефонуйте: 

+38 097-954-74-70, +38 099-972-04-60, +38 073-072-74-79

e-mail: mail@lips.zp.ua


А далі ще буде!



науковий співробітник Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем Національної академії наук України
та Міністерства освіти і науки України,
автор технології «Логіки світу»
для дітей від 4 до 12 років



Автор: Ірина Стеценко

Немає коментарів:

Дописати коментар