суботу, 20 квітня 2013 р.

Про що блог


«Бороться и искать, найти и не сдаваться»
Вениамин Каверин «Два капитана»


Мій блог для

Творчих педагогів, студентів, батьків, вдумливих журналістів, усіх небайдужих. Для тих, хто прагне міркувати, аналізувати, докопуватися до глибини, шукати, знаходити, а потім використовує знайдене і примножує його. Хто прагне самостійно учитися і творити. Для вдумливих і винахідливих, а також для тих, хто хоче таким бути.

Для професіоналів і любителів, для тих, хто навчає і навчається. Для всіх, хто хоче розібратися у якому суспільстві живе, як використати його переваги і, по можливості, уникнути впливу недоліків.

На сторінках блогу Ви знайдете

  • Роздуми науковців і практиків
  • Аналіз того, що маємо
  • Критичні думки та діалог
  • Досвід тих, хто діє, шукає і знаходить
  • Новини і цікаві події
  • Контури майбутнього: близька і далека перспектива, як ми її бачимо
  • Думки про те, як наблизити майбутнє і зробити його кращим

Тут немає істин в останній інстанції. Зате є інформація для роздумів, поштовх для власних висновків, усвідомлених дій, місце для обміну думками зацікавлених людей, пошуку істини разом.



Автор: Ірина Стеценко

5 коментарів:

  1. Рада,що ваш блог трапився мені на стежках інтернету. Я працюю з молодшими учнями, тому багато цікавого для себе знайшла у вас.Дякую, зайду ще колись.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Заходьте,буду рада :)))) Мабуть, Вас зацікавить ця група https://plus.google.com/u/0/communities/105461053799239214085
      Ласкаво прошу

      Видалити
  2. Дуже дякую за хороший матеріал,змістовний та корисний ....я знайшла багато корисного для себе, для моїх вихователів та для своєї дочки студентки, дякую за співпрацю)

    ВідповістиВидалити
  3. Молодша група, програма "Дитина" З якої літератури треба починати працювати?
























    ВідповістиВидалити