неділю, 1 вересня 2013 р.

Вітаю з Днем Знань!

Шановні колеги!
Щиро вітаю з Днем Знань!


Творчості, натхнення, спокійної плідної роботи, яскравих занять і уроків, вдячних вихованців і їхніх батьків. Нехай зміни тільки радують і вносять приємну різноманітність у навчальні будні.




Напевно кожному з нас цікаво зазирнути у майбутнє. Тим більше, що багато дивовижних проектів письменників-фантастів вже давно здійснилися, навіть «план» виконано завчасно. Тож нижче пропоную переглянути посилання на сервіс, який дозволяє зазирнути у майбутнє і самому відчути себе в ролі письменника-фантаста. Спробуйте!




Про проект читайте за посиланням
На сервіс заходьте за посиланням


Ви дивитеся вночі на зоряне небо? Сподіваюся так, тому що приємно побачити там дивовижні сузір’я. Є і особливе — Дошкілля. Його у листопаді 2009 року створив колектив редакції «Дитячий садок» видавництва «Шкільний світ». 


А якщо вдасться побачити зірочку, що падає, можна загадати будь-яке бажання як у пісні відомого барда Олександра Дольського:
Мне звезда упала на ладошку
Я ее спросил: «Откуда ты?»…




Наступний сервіс дозволяє побачити зірочки навіть у похмуру днину.

Про сервіс читайте за посиланням
На сервіс заходьте за посиланням


Тож дивіться на зоряне небо, шукайте на ньому сузір’я і обов’язково мрійте. Якщо чогось дуже прагнеш і робиш все, щоб мрія здійснилася, і твоя мрія потрібна іншим людям, мрія обов’язково стане реальністю.

Бажаю, щоб Ваші мрії завжди здійснювалися!


З повагою



Автор: Ірина Стеценко