неділю, 19 січня 2014 р.

ЗМІ у навчальних закладах

Вигляд, зміст, досвід роботи з виданнями


Шановні педагоги дошкільної та початкової освіти!

Ви творчо і натхненно працюєте, знаходите цікаві дітям і дорослим форми роботи. Дуже хочеться, щоб про родзинки Вашого досвіду дізналося якомога більше людей з усіх куточків України.
Редакція науково-методичних журналів “Учитель початкової школи” та “Дошкільне виховання” МОН України готує низку публікацій про створення закладами освіти засобів масової інформації батьківської громадськості і використання їх для роботи з родинами вихованців. Це можуть бути періодичні і разові видання: журнал, газета, інформаційний лист, а також блог (в тому числі відеоблог, фотоблог, класичний блог тощо), сайт, електронний журнал — все, що готується педагогами закладу і допомагає нестандартно та ефективно підтримувати зв’язок з батьками. Нас цікавить не тільки зовнішній вигляд і зміст видань, а й форми роботи за ними з родинами дітей.


Розповіді про найцікавіший досвід роботи публікуватимуться в журналах “Учительпочаткової школи” та “Дошкільне виховання”, а також на Інтернет-ресурсах (за окремим погодженням з авторами). Усі матеріали братимуть участь у Конкурсі освітніх технологій 2014 і відповідно відзначатимуться як його учасники і переможці .


Надсилайте свої цікавинки і ставайте авторами всеукраїнських журналів. 

Успіхів Вам і нових ідей!


Поштова адреса редакції: 04053, Київ — 53, а/с 36
Електронні адреси журналів: dv@dvsvit.com.uauchitel@dvsvit.com.ua 
Контактний телефон: (044) 486-11-19

Завжди на зв’язку з Вами!

З повагою, Ірина Стеценко



Автор: Ірина Стеценко