суботу, 23 вересня 2017 р.

Моя книга: ЗОШИТ «Логіки світу» для малят 4-5 років

Зошит для розвитку мислення дітей: перший рік навчання


Насправді новин більше: новий зошит — нова лінійка — нові відкриття. Тепер про все по-порядку.


У нас з Переганяйком свято: видавництво ЛІПС надрукувало новий зошит «Логіки світу» — зошит для розвитку мислення дітей: перший рік навчання (навчання з чотирьох років).




Коротко про зошит





Зошит для роботи з дітьми 4–5 років за комплексною освітньою програмою «Дитина в дошкільні роки» та альтернативною програмою формування культури інженерного мислення в дошкільників “STREAM-освіта, або Стежинки у Всесвіт містить завдання, які відповідають освітній лінії «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі» (розвиток логіко-математичних уявлень) та «Математика. Логіка», а також допомагають закріпити знання про геометричні фігури, зміст понять «більше — менше», розвивають творчі здібності та критичне мислення малят.
Виконання дитиною завдань із зошита сприяє активізації фантазії, розвитку кмітливості та винахідливості, навчає знаходити кілька варіантів розв’язування та порівнювати їх.
Зошит адресовано педагогам дошкільних навчальних закладів, гувернерам, студентам педагогічних вишів і коледжів, які навчаються за спеціальністю «Дошкільна освіта», батькам.

Цей зошит відкриває нову лінійку зошитів для розвитку мислення




Переганяйко дуже радіє, адже тепер мій вірний друг і порадник по праву займає місце вже на двох обкладинках зошитів.




Діти 4-х років вже більше знають і вміють, ніж трирічні малята, тому в зошиті більше завдань на закономірності, завдання на порівняння стають складнішими, з’являються пригодницькі завдання про подорож геометричних фігурок лісовими стежинками, вперше з’являються завдання з кругами Ейлера (множинами) і ще багато цікавого.

Методичні матеріали

Щоб Ви ще впевненіше крокували з малятами стежинками знань, я підготувала перелік методичних матеріалів саме до цього зошита:

Придбати зошити «Логіки світу» для розвитку мислення малят 4-5 років (перший рік навчання) можна у видавництві ЛІПС.
Телефонуйте — +38 097-954-74-70, +38 099-972-04-60, +38 073-072-74-79
e-mail: mail@lips.zp.ua


Вітаємо всіх! Щасти!

До зустрічі на сторінках зошитів!



Далі буде… 


Завжди з Вами Переганяйко та
науковий співробітник Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем Національної академії наук України
та Міністерства освіти і науки України,
автор технології «Логіки світу»
для дітей від 4 до 12 років



Автор: Ірина Стеценко

Немає коментарів:

Дописати коментар