неділю, 27 вересня 2015 р.

Відкриття Дошкільної академії Центру розвитку особистості «УнікУм»

Приємна новина

Нарешті відбулося… Восени відбулася унікальна подія — Інститут обдарованої дитини НАПН України відкрив Дошкільну академію Центру розвитку особистості «УнікУм». Це стало можливим завдяки тривалій співпраці науковців і практиків: адже у Центрі зібрані найкращі розробки учених в галузі дошкільної та початкової освіти, працюють талановиті педагоги, які творчо втілюють задуми науковців.

Відкриття стало справжнім веселим святом для дітей: дивіться!






Під час відкриття діти потрапили у дивовижну мандрівку казковим лісом. Спочатку малята стали самі деревами — ручки-гілочки, ніжки-стовбур — і створили ліс, в лісі час від часу здіймався вітерець, вітер… А потім виліпили дерева з тіста.






Прямуючи доріжкою казкового лісу, малята зустріли гномиків, які вирощували на городі смачні сюрпризи для мешканців чарівного лісу. Звичайно, всі полюбляють отримувати подарунки, а ще й дарувати приємно! Дітки створили парк-зоопарк, де зустрілися тварини з усіляких далеких далей, з квітучими галявинами, а потім помандрували до Головного Гнома казкової країни, щоб попросити його виконати добрі побажання для своїх рідних.
Зла чарівниця вирішила створити перешкоду для сміливців, але дітки всі разом здолали перешкоди і вчасно потрапили до Головного Гнома.








Після казкових мандрівок малят чекав диво-торт. У Добру путь!




Тепер починаються веселі цікаві будні. Про заняття Дошкільної академії читайте у наступних публікаціях.


Ласкаво просимо до нас у гості!


Більше про Дошкільну академію Центру розвитку особистості «УнікУм» читайте тут

Дізнатися про всі справи Дошкільної академії  «УнікУм» можна у групі FaceBook. Ласкаво просимо!


науковий співробітник Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем Національної академії наук України
та Міністерства освіти і науки України,
автор технології «Логіки світу»
для дітей від 4 до 12 років



Автор: Ірина Стеценко

Немає коментарів:

Дописати коментар